Verzending & bezorging

Bezorging
Bestellingen van Bosch Wijnkopers worden bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag en uitgevoerd door PostNL. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zijn er een aantal mogelijkheden die de koerier kan ondernemen:

  • De koerier neemt het pakket retour en zal deze afgeven bij een ophaallocatie van PostNL, waar u het pakket binnen 7 werkdagen dient op te halen
  • De koerier geeft het pakket af bij één van de naastgelegen buren.

In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.

Verpakking & bezorgkosten
De medewerkers van Bosch Wijnkopers zullen uw zending altijd met de grootste zorgvuldigheid verpakken. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het bezorgen in Nederland gelden de volgende tarieven:

  • Bij bestellingen tot € 99,99 betaalt u € 5,95 (ex BTW) aan verzendkosten.
  • Bij bestellingen vanaf € 100,00 betaalt u geen verzendkosten.

Levertijd
Op werkdagen kunnen de voor 17.00 uur geplaatste bestellingen de volgende dag nog bezorgd worden. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

Bezorgstatus
Zodra uw bestelling door Bosch Wijnkopers is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL. Hiervan ontvangt u per email bericht met daarin uw Track en Trace code waarmee u uw bestelling online kunt volgen. Uw bestelling zal op de door u gekozen bezorgdatum worden afgeleverd.

Verzendkosten leveringen buiten Nederland:
België: €9,00 (ex BTW)
Duitsland: €9,25 (ex BTW)
Frankrijk: €14,00 (ex BTW)