Arrangementen

Ook buiten de winkel om zijn wij bij Bosch Wijnkopers zeer actief en organiseren regelmatig verschillende evenementen. Ook denken wij graag mee om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. We bieden dan ook verschillende arrangementen aan, waar we altijd voldoende ruimte hebben voor eigen inbreng.

Wijnproeverij

Voor het verzorgen van een wijnproeverij bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hiermee al jarenlang vertrouwd. Het is mogelijk door ons een wijnproeverij op locatie te laten verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen met een gezelschap diverse wijnen te komen proeven in onze schitterende sfeervolle proefruimte. De wijnproeverij kan gecombineerd worden met heerlijke hapjes. Houdt u liever zelf een informele wijnproeverij? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u maken wij een selectie van kwaliteitswijnen die passen binnen uw budget. U ontvangt hierbij wijnbeschrijvingen en indien gewenst proefglazen zodat u zelf uw wijnproeverij kunt organiseren.

Voor meer informatie over het laten verzorgen van een wijnproeverij kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Niks mooier dan het varen over onze eigen dommel en wat deze ervaring nog bijzonderder maakt is een heerlijk wijnarrangement met bijpassende borrelplank. 

Zo kunt u tijdens een mooie rondvaart van 1,5 uur in een fluisterboot genieten van drie verschillende wijnen. Hierbij is de keuze aan u welke thema qua wijnen wordt geschonken.

Dit is seizoensgebonden en natuurlijk afhankelijk van het weer, maar mocht het weer tegenzitten is er altijd de mogelijkheid om uit te wijken naar ons proeflokaal of de datum te verzetten. Het is te boeken vanaf zes personen en er kunnen maximaal tien personen aan boord

Voor meer informatie over de wijncruise kunt u contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Wijn Cruise

Diner met wijn arrangement

Wilt u een diner hosten met een aansluitend wijn arrangement kunnen wij u daar perfect bij helpen. Dit is mogelijk op zowel locatie als hier in ons proeflokaal. 

Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken en wij zullen dan het diner en de bijpassende wijnen verzorgen. Zo hoeft u alleen nog maar aan te schuiven en te genieten.

Op basis van uw budget.

Vraag een offerte aan