Bedrijven

Al jarenlang hebben wij diverse samenwerkingen met bedrijven waar wij voor de wijn verzorgen en bezorgen. Het is mogelijk uw persoonlijke boodschap toe te voegen aan uw relatiegeschenk met wijn waardoor uw wijngeschenk een tastbaar product is. Ook is het mogelijk wijnkistjes te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Bedrijfsborrels

Bij een bedrijfsborrel horen kwalitatief hoogstaande wijnen voor scherpe tarieven. Hierin kunnen wij u voorzien en maken in overleg met u een wijnselectie en leveren deze wijnen af op de door u gewenste locatie. Eventueel kunnen wij ook personeel regelen om de wijnen die dag uit te schenken.
De niet aangebroken wijnflessen halen wij weer retour, zodat u niet met een restvoorraad achter blijft en alleen de aangebroken flessen worden achteraf gefactureerd.

Wijn versturen aan een werknemer bij een verjaardag, jubileum of andere mijlpaal

Wanneer een werknemer jarig is of zijn jubileum viert is het mogelijk door ons automatisch een wijngeschenk te laten bezorgen. Ook hierbij is het mogelijk uw wijngeschenk van een persoonlijke boodschap te voorzien en vooraf uw wijnkisten te laten bedrukken.
Een tastbaar wijngeschenk wat een verbluffende indruk zak achter laten en wij nemen de zorgen volledig uit handen.

Relatiegeschenk met wijn

Wij zijn de specialist in het bezorgen van relatiegeschenken met wijn. Wij kunnen binnen een korte periode grote aantallen wijnpakketten laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en of logo. Al jarenlang verzorgen wij voor velen bedrijven de relatiegeschenken met wijn. Ook hierbij is het mogelijk uw wijngeschenk te personaliseren.