Wijn bezorgen

Bosch Wijnkopers is al jarenlang een vertrouwd wijnpartner van diverse bedrijven waarvoor wij wijn bezorgen. Het is mogelijk uw persoonlijke boodschap toe te voegen aan uw relatiegeschenk met wijn waardoor uw wijngeschenk een tastbaar product is. Ook is het mogelijk wijnkistjes te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bosch Wijnkopers is een ontspanning voor u, uw personeel en uw klanten!

De samenwerkingsvormen die wij op dit moment hebben lopen op het gebied van wijn bezorgen zijn:

Bedrijfsborrels

Bij een bedrijfsborrel horen kwalitatief hoogstaande wijnen voor scherpe tarieven. Bosch Wijnkopers kan u hierin voorzien. Wij maken in overleg met u een wijnselectie en leveren deze wijnen af op de door u gewenste locatie. Daarnaast kunt u de ongebroken wijnflessen retour sturen, wij halen deze weer bij u op en u hoeft hiervoor niets te betalen. U betaald alleen voor de wijnflessen die zijn aangebroken. Zo blijft u nooit met een voorraad wijn achter.

Voordelen:

Kwaliteitswijnen
Scherpe prijzen
Advies op maat
Geen restvoorraad
Geen zorgen

 

Wijn bezorgen

 

 

Wijn versturen aan een werknemer bij een verjaardag, jubileum of andere mijlpaal

Wanneer een werknemer jarig is of zijn jubileum viert is het mogelijk door ons automatisch een wijngeschenk te laten bezorgen. In overleg met u is het mogelijk om de gewenste wijnen op de door u te bepalen afleverdatums te versturen. Ook hierbij is het mogelijk uw wijngeschenk van een persoonlijke boodschap te voorzien en vooraf uw wijnkisten te laten bedrukken. 


Wijn versturen bij jubileumwijn versturen bij een verjaardag

Voordelen:

Een tastbaar wijngeschenk
Wij nemen uw zorgen uit handen
Gegarandeerd kwaliteitswijnen
 Een verbluffende indruk achterlaten

 

 

Relatiegeschenk met wijn

Wij zijn de specialist in het bezorgen van relatiegeschenken met wijn. Wij kunnen binnen 24 uur grote aantallen wijnpakketten laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en of logo. Al jarenlang verzorgen wij voor velen bedrijven de relatiegeschenken met wijn. Ook hierbij is het mogelijk uw wijngeschenk te personaliseren.

Wilt u door Bosch Wijnkopers uw wijn laten bezorgen of meer informatie hierover?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-42284605 of te mailen naar info@boschwijnkopers.nl