Frans wijnpakket Languedoc - Paul Mas: Côté Mas

Status: In voorraad

€ 19,51

Productbeschrijving

De drie overheerlijke pareltjes van Domaines Paul Mas uit de Languedoc verpakt in een elegant kistje. Côté Mas Rosé Aurore, Côté Mas Rouge Intense en
Côté Mas Blanc Méditerranée. Een heerlijke rosé, rode en witte wijn van hetzelfde wijnhuis. Succes verzekerd!

Côté Mas Rosé Aurore:
Een blend van 50% Grenache, 30% Cinsault, 20% Syrah. Een kersenrode kleur en in de neus tinten van kersen, toffee en bloemige aroma's, evoluerend naar zachte tonen van gekonfijt fruit. Rijk en zacht van smaak, met een mooie balans, uitstekend te serveren bij lichte maaltijden, wit vlees, salades, als aperitief.

Côté Mas Rouge Intense:
Een blend 45% Grenache Noir, 25% Carignan, 15% Cinsault, 10% Merlot, 5% Syrah. Lichtrood van kleur met paarse tonen, aroma's van rijp fruit, kreupelhout, evoluerend naar zachte kruiderij. Fruitig, rijk en rond van smaak, zacht, met een mooie balans, eindigend in tonen van zoethout. Uitstekende partner bij wit vlees, gegrild vlees, gevogelte, tapas, zachte kazen.

Côté Mas Blanc Méditerranée
Een blend van 35% Grenache Blanc, 25% Vermentino, 25% Chardonnay, 15% Sauvignon Blanc. Goudgeel van kleur met groene reflectie met aroma's van citrus, witte bloemen, evoluerend naar tropisch fruit. Fruitig, rond en zacht van smaak, rijk, goede balans en lengte. Uitstekend bij kip, vis, curry, maar ook als aperitief.

Frans wijnpakket Languedoc - Paul Mas: Côté Mas

Meer afbeeldingen