Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BEZOEK WIJNHUIS MONTRESOR

8 mei

Montresor

Montresor wijngaardMontresor museum

Om te garanderen dat we de beste wijnen kunnen aanbieden voor de scherpste prijzen werken wij direct samen met verschillende wijnhuizen.

Zo gaan we eens in de zoveel tijd ook op bezoek bij de wijnhuizen om nieuwe wijnen te proeven en zo de nieuwe pareltjes te ontdekken.

Begin mei staat er dus voor Pien en Hans een reis Italië op de planning. Dit avontuur beginnen zij bij het wijnhuis Montresor waarmee de samenwerking al tientallen jaren sterk is. Op 8 mei beginnen ze met een rondleiding door het museum. Het wijnhuis bestaat namelijk al 132 jaar en heeft dus een rijke geschiedenis. Ze staan onder andere bekend om hun Amarone della Valpolicella. Nadat ze hun ogen hebben kunnen uitkijken in het museum gaan ze door naar de proeverij.

Tijdens de proeverij worden de van tevoren afgesproken wijnen geschonken en laten Pien en Hans hun wijnzinnige proefkennis erop los. Na een kritische proefsessie wordt er bepaalt welke wijnen de selectie gehaald hebben en die worden besteld. Dat zijn dan dus de wijnen die u later terug zal vinden in de winkel.

 

Voor meer informatie over het Wijnhuis Montresor klik hieronder op de link:

https://www.vinimontresor.com/en/

Gegevens

Datum:
8 mei

Locatie

Wijnhuis Montresor
Via Ca' di Cozzi 16
Verona, Verona 37124 Italië
+ Google Maps

THINC Pure products are only for use in states where the sale and consumption of such products are legal.

Welkom bij Bosch Wijnkopers

Ben je 18 jaar of ouder?

Of